Участь в серії зустрічей учасників Ukraine Leads Forum – Knowledge Sharing session – Luxembourg/ Ireland best practices (4.01, 13.02.2023, онлайн)

4 січня та 13 лютого 2023 року команда НЕО в Україні долучилась до серії зустрічей учасників Ukraine Leads Forum – Knowledge Sharing session – Luxembourg/ Ireland best practices.
Форум охоплював заходи, пов’язані зі зміцненням інвестиційного середовища в Україні, включаючи реконструкцію базової та соціальної інфраструктури, можливості в технологічному та сільськогосподарському просторі, поглиблення фінансових ринків, а також регуляторні реформи та реформи верховенства права.

Координатор НЕО в Україні Світлана ШИТІКОВА долучилась до участі у панелях, де були розглянуті такі питання для інвесторів, як координація державних і приватних зусиль, ESG, корпоративне управління, дизайн інструментів і ризик країни. Також учасники заходу представили своїми успішні кейси: як саме їм вдається ефективно працювати з місцевими органами влади і залучати їх, як їм вдалося домогтися підписання угоди партнерства між українським містом і Esch-sur-Alzette(LU).

 

Попередня Зустріч з Українською студентською лігою (04.01.2023, онлайн)